Inred ditt hem med snygga canvastavlor

Att inreda med tavlor och konst gör ditt hem mer ombonat och trivsamt. Dessutom är det enkelt att förnya ett rum genom att dekorera med tavlor på väggarna. Hos Walldorado finns ett stort urval av snygga och moderna canvastavlor. Välj mellan allt från tavlor på djur till landskap och fotografi.

Dekorera med tavlor istället för att måla om

När du vill skapa förändring där hemma finns det enkla knep att ta till och det behöver inte kosta en förmögenhet. Nya färger kan göra mycket för inredningen. Det är då mycket smidigare att dekorera med canvastavlor än att exempelvis måla om. Tavlor kan du byta ut efter smak och tycke, men att måla om en väggar är både tidskrävande och dyrt. Om du dessutom bor i en hyresrätt kommer du bli tvungen att återställa en målad vägg innan du flyttar ut.

Färger påverkar hur du mår

Det finns studier som visar att olika färger påverkar vår sinnesstämning på olika sätt. Det kan vara värt att tänka på när du inreder ditt hem. Exempelvis sägs färgen blå göra oss lugna medan gult och orange piggar upp. Med canvastavlor kan du på ett lätt sätt inreda dina rum med olika färger.